Decotra
Samengevat

Wat houdt dit in?

Onze platte wagens worden voornamelijk ingezet voor het vervoer van bouwstaalmatten, keermuren, stenen, dakpannen… Wij beschikken trouwens over enkele platte trailers speciaal op maat gemaakt voor het vervoeren van staalbouwmatten.

Al onze platte wagens zijn voorzien van gekeurde rongen en palen (met certificaat) om de ladingzekerheid te garanderen en om overbelasting op de trekas te vermijden.

Bij het ontwerpen van onze platte trailers berekent A&D de voertuigzwaartepuntpositie. Dit zorgt ervoor dat de trailer op geen enkel moment overladen kan zijn. Op die manier wordt de remafstand gevoelig ingekort, wat leidt tot betere veiligheid op de weg. Een speciaal daartoe aangebrachte sticker op de platte wagen geeft de aanwezigheid van dit punt aan.

Decotra
Decotra
Prioriteit

Veiligheid boven alles!

Elke platte wagen is uitgerust met een WABCO smartboard, een informatie- en controlesysteem dat bediening van diverse functies van de aanhangwagen mogelijk maakt.

Ook een weegsysteem, extra achteruitrijverlichting en een zwaailicht behoren tot de standaarduitrusting van onze platte wagens.

De meeste van onze platte wagens zijn voorzien van een Vlamigripvloer. Indien niet, worden er steeds antislipmatten gebruikt.

Wij voeren met onze platte wagens transporten uit in de volledige Benelux en Frankrijk.

Wat kunnen we nog aanbieden?